• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa de fotbal a României Under-19 a învins, joi, la Oradea, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa similară a Insulelor Feroe, în prima etapa a grupei a 11-a de calificare la Turneului de Elită al Campionatului European din 2016, informează site-ul oficial al FRF.

Golurile tricolorilor au fost marcate de Alexandru Stoica (min 41) şi Patrick Petre (min 82).

Selecţionerul Andrei Spier a folosit următoarea echipă: Tordai - Pham, Dudea, R. Popa, Panait - Chivari, Cojocaru - Stoica (Ene, 79), Cicâldău, Vîlceanu (P. Petre, 69) - Bota (D. Popa. 60).

Partida a fost condusă la centru de Peter Kralovic (Slovacia), ajutat la linii de Miroslav Benko (Slovacia) şi Amihay Yeshoua Mozer (Israel), rezervă fiind Murat Ilgaz (Turcia).

În primul meci al turneului contând pentru calificarea la Turul de Elită al EURO U19 din Germania, Elveţia a învins Andorra cu 1-0, prin golul reuşit de Alpsoy, în minutul 3. Andorra a ratat un penalty prin Nazzaro în minutul 26, iar elveţienii au evoluat în zece din minutul 70, după eliminarea lui Alessandrini, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Etapa a doua programează, sâmbătă, următoarele meciuri: Insulele Feroe - Elveţia (ora 11,00) şi România - Andorra (ora 15,00).

Agerpres