• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

România a reuşit un egal de moral la Bologna (2-2), pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, Italia. Presa din Cizmă a comentat rezultatul care nu a fost pe placul fanilor "Squadrei Azzurra".

"Am încheiat anul cu un egal amar împotriva României. Un 2-2 venit pe final, când echipă juca în inferioritate numerică, după accidentarea lui Gabbiadini. Mai mult, golul egalizator a venit după un ofsaid nesemnalizat", au spus jurnaliştii de la Repubblica.

Italia nu obţinut niciun succes în cele 4 amicale disputate în acest an, lucru scos în evidenţă de Gazzetta dello Sport: "Primele lucruri de spus: măsuri ridicate de securitate, o galerie superbă a României şi un public care a aplaudat imnul Franţei.

Al doilea este că am terminat anul fără niciun succes în amicale, disputate împotriva a patru adversari puternici. Am terminat la egalitate cu Anglia, au urmat înfrângeri cu Portugalia şi Belgia, şi acum remiza cu România".

"Italia confirmă problemele din apărare. A încasat două goluri care puteau fi evitate. După înfrângerea cu Belgia, a venit un rezultat de egalitate cu un adversar mult mai slab", au notat cei de la Corriere dello Sport.

"Nu s-a schimbat nimic între Bruxelles şi Bologna. Problema a rămas aceeaşi: apărărarea. Am luat 12 goluri în 10 meciuri în acest an. E îngrijorător, cu 7 luni înaintea Campionatului European", a adăugat Tuttosport.