• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Răzvan Raț (34 de ani), fotbalistul celor de la Rayo Vallecano, va trece în următoarele 24 de ore prin niște emoții extrem de puternice. Raț va fi supus marți, 5 ianuarie, unei intervenții chirurgicale la umărul stâng.

Despre aceste probleme medicale, dar nu numai, a vorbit chiar Răzvan Raț, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Și eu sper să fie bine. Totul va depinde de operație, de ce vor găsi acolo doctorii după ce vor tăia. Sper să nu fie ceva grav. Mai întâi vor face o artroscopie exploratorie, ca să vadă despre ce este vorba, după care vor repara ce nu este în regulă”, a spus Raț.

Căpitanul echipei naționale nu a ascuns faptul că se teme de operație, mai ales că va fi prima din viața sa.

”Îmi cam tremură genunchii, pentru că va fi prima operație din viața mea. Singurul lucru care mă pune pe gânduri este doar faptul că va fi o anestezie generală”, a mai spus fotbalistul celor de la Rayo.

Răzvan Raț a vorbit și despre perioada de refacere și a pomenit trei scenarii, în funcție de rezultatul operației.

”În cel mai fericit caz, voi reveni pe teren în patru-cinci săptămâni, maximum șase. Un scenariu mai puțin plăcut vorbește despre o revenire în două-trei luni iar în cel mai rău caz, voi reveni peste cinci luni. Dar, eu sper să-mi revin la timp pentru a putea juca și pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016”, a mai spus Raț la Digi Sport.