• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

Un rival al Stelei, Mircea Rednic, a criticat faptul că echipa campioană a ales să nu îşi trimită jucătorii în cantonamentul naţionalei din Antalya, dar e sigur că cei 6 jucători ai lui Reghecampf vor fi prezenţi la Euro.

În această dimineaţă, lotul naţionalei României a plecat spre Turcia, fără cei 6 fotbalişti convocaţi de la Steaua. Selecţionerul Anghel Iordănescu a afirmat că nu a ajuns la un numitor comun cu roş-albaştrii, după negocierile purtate cu Valeriu Argăseală, şi că Steaua boicotează echipa naţională deoarece le-ar fi interzis jucătorilor să se prezinte la lot.

"Dacă jucătorii Stelei nu vor veni, ne vom gândi şi noi serios la o soluţie. Cred, totuşi, că ei vor veni până la urmă. Dacă nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordănescu şi l-am rugat să-mi lase jucătorii la amicalul de marţi (n.red. - contra lui Aris Limassol), dar el m-a refuzat.

Mi-a zis că o să sară Steaua, să protesteze. Era vorba de o singură zi. Nu mai înţeleg nimic. Noi am fost refuzaţi, iar alţii pot să nu trimită? Nu e normal. Fraierii vin la acţiunile echipei naţionale, iar şmecherii merg direct la Euro", a spus tehnicianul lui Dinamo, pentru Mediafax.

Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa sunt cei 6 stelişti care fuseseră iniţial convocaţi de Anghel Iordănescu.

"Noi respectăm echipa naţională şi ne-am conformat solicitărilor primite. Fotbaliştii noştri sunt în drum spre Antalya. Nu mi se pare normal, însă, ca alţi antrenori să refuze să lase jucătorii la naţională. Mi se pare o lipsă de respect faţă de mine, ca antrenor, şi faţă de jucători. E o lipsă de respect şi faţă de echipa naţională", a adăugat "Puriul".

Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Dorin Rotariu sunt cei 3 jucători ai lui Dinamo care au fost convocaţi pentru acţiunea echipei naţionale.