• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Naţionala Under 19 a României a fost învinsă cu 3-1 de reprezentativa similară a Elveţiei, în ultimul meci din cadrul Grupei a XI-a de calificare la Turul de Elită pentru EURO 2016 Germania, disputat marţi la Oradea. Unicul gol al tricolorilor a fost înscris de Patrick Petre.

În urma acestui succes, Elveţia a terminat grupa pe primul loc, fiind urmată la trei puncte de naţionala României, ambele echipe fiind calificate în faza următoare a competiţie, precizează FRF. 

După două victorii la acelaşi scor, 2-0, echipa României a abordat ultimul meci din grupă cu aceeaşi formulă tactică, dar cu o serie de schimbări în ceea ce priveşte jucătorii. 

Astfel, orădeanul Ionuţ Pop, actualmente legitimat la AS Roma, a evoluat în premieră între buturi, în locul lui Tordai. O altă noutate a fost titularizarea lui Hreniuc în locul lui Cojocaru, pe post de închizător. Pham, pe flancul stâng al apărării, Alexandru Stoica, în dreapta liniei de mijloc şi Botă, în atac, au fost celelalte modificări aduse de selecţionerul Andrei Spier. 

În absenţa lui Dan Panait, uşor accidentat, banderola de căpitan a fost purtată de coechipierul său de la Academia Hagi, Alexandru Cicâldău.