• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Naţionala României va beneficia de o partidă specială de pregătire înaintea turneului final Euro 2016, urmând să întâlnească, pe teren propriu, campioana europeană en titre, Spania, informează frf.ro.

Federația Română de Fotbal are bucuria să anunțe o partidă de excepție pentru echipa națională: pe 27 martie 2016, România va juca acasă, împotriva Spaniei, scrie sursa citată.

Meciurile barajului pentru calificarea la Euro 2016 sunt LIVE la Digi Sport. Programul şi transmisiunile

“Tricolorii” vor avea în față reprezentativa care a triumfat în ultimele două ediții de Campionat European și care a câștigat titlul mondial în 2010, echipă calificată, de asemenea, la Euro 2016 și pentru care au evoluat, pe durata ultimelor preliminarii, fotbaliști precum Fabregas, Pique, Mata, Sergio Ramos sau Iniesta.

Detaliile privind ora și locul unde suporterii români vor putea urmări meciul dintre “tricolori” și echipa pregătită de Vicente del Bosque vor fi stabilite ulterior.

Pe 17 noiembrie, de la ora locală 21:45, la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara, "tricolorii" vor disputa un meci de pregătire în fața Italiei.


”Până la Campionatul European, echipa națională ar avea nevoie de șase meciuri de pregătire. Dacă mă întrebați adversarii, am spus că îmi doresc cele mai bune 5-6 echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia... Italia e deja. Domnul președinte a rezolvat această problemă.” - Anghel Iordănescu