• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristi Săpunaru poate fi soluţia pentru postul de fundaş dreapta al echipei naţionale, este convins Anghel Iordănescu. Selecţionerul speră, însă, ca fostul rapidist să evolueze cât mai mult pe poziţia respectivă la echipa de club.

"Personal, mi-aş dori ca Săpunaru să joace la echipa lui de club ca fundaş dreapta. Dacă acolo ar juca fundaş dreapta, mi-ar uşura şi mie misiunea", a declarat Iordănescu, la finalul amicalului câştigat cu 5-1 în faţa lui Torpedo Kutaisi.

În meciul cu echipa care se află pe locul 10 în Georgia, Săpunaru a evoluat timp de 74 de minute, însă în centrul apărării. Pe dreapta a jucat Gabriel Enache, autorul primului gol al "tricolorilor".

Până acum, la Pandurii, echipă antrenată de fiul lui Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu, Săpunaru nu a fost folosit niciodată ca fundaş dreapta. Mai mult decât atât, în majoritatea partidelor în care s-a aflat pe teren, jucătorul de 31 de ani a evoluat ca mijlocaş central.

Cu toate acestea, în amicalul din noiembrie cu Italia, Anghel Iordănescu l-a folosit pe Săpunaru ca fundaş dreapta, iar Gazzetta dello Sport l-a considerat cel mai slab dintre "tricolori".