• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Staff-ul echipei naţionale a României speră în continuare ca meciul amical cu Spania, de pe 27 martie, să se dispute la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi nu la Cluj-Napoca, mai ales că arena din Ardeal are probleme cu gazonul.

"Atât de multe probleme sunt... Noi românii suntem campioni la a ne pune singuri piedici. Noi încă sperăm să jucăm la Bucureşti, aşa ar fi normal. Legile parcă sunt făcute pentru a fi interpretabile, să ne ascundem după deget de fiecare dată.

Suntem păţiţi, şi când am fost la Ploieşti am avut asigurări că terenul va fi bun. Nu are cum să se refacă gazonul, decât dacă se schimbă cu totul, să pună brazde noi. Dar şi dacă s-ar întâmpla asta, tot nu s-ar prinde, nu ar avea când.

Trebuie să fie condiţii optime pentru desfăşurarea partidei. Jucăm cu Spania, nu cu oricine. Dacă terenul se prezintă în condiţii dificile, nu ar fi bine pentru noi", a declarat unul dintre secunzii naţionalei, Daniel Isăilă, la emisiunea "Fotbal Club".

De altfel, şi selecţionerul Anghel Iordănescu s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena şi a afirmat că nici unul dintre jocurile cu Lituania şi Spania nu se va disputa la Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, administratorii stadionului clujean au transmis Federației Române de Fotbal că au început schimbarea gazonului.

"În weekend s-a făcut o a doua supraînsămânţare, nisipare, precum şi alte tratamente, iar gazonul este protejat şi cu o folie specială. La finalul săptămânii viitoare acesta va fi într-o stare foarte bună, totul fâcându-se pentru ca cele două meciuri ale Naţionalei să se poată desfăşura în condiţii optime la Cluj. Măsurile pe care le-am luat le-am trimis şi celor de la FRF, iar specialiştii îşi pot da seama că gazonul va arăta foarte bine”, a spus directorul Cluj Arena, Radu Raţiu.

Daniel Isăilă a vorbit şi despre posibilitatea de a-l înlocui pe Marius Şumudică la Astra Giurgiu, după ce antrenorul liderului din Liga 1 a fost suspendat pentru că a jucat la pariuri.

"Sunt la naţională, mă simt foarte bine şi abia aştept meciurile de pregătire şi pe cele de la turneul final. Mă concentrez la echipa naţională. După Euro e altceva, vom vedea ce va fi", a spus Isăilă.