• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ştefan Radu poate reveni la echipa naţională! Managerul sportiv de la FRF, Adrian Mutu şi selecționerul Cosmin Contra s-au întors optimişti din Italia, unde au discutat cu fundaşul lui Lazio, cel mai vechi jucător de la formația din Roma.

Oficialii Federaţiei aşteaptă acum răspunsul final al lui Radu, care nu a mai jucat pentru România din 2013, din urmă cu 4 ani şi jumătate.

"Am vorbit cu Radu, nu-l obligă nimeni. I-am spus ce vrem, Cosmin i-a spus ce vrea de la el. El cred că știe ce așteaptăm de la el. O să se gândească, îl lăsăm să o facă liniștit și o să vedem ce va face. E cum îl știam, un băiat super profesionist. A jucat foarte și în derby, chiar dacă au pierdut (n.r. Roma - Lazio 2-1 VIDEO). Își face treaba așa cum o face de câțiva ani", a spus Adrian Mutu.

Mutu şi Contra au urmărit derby della Capitale, din weekend-ul trecut. Fostul atacant din Serie A TIM a avut parte şi de o surpriză la Roma.

"Când am intrat pe ușă, Totti mi-a zis că ar fi trebuit să vin acum 10 ani, nu acum", a povestit "Briliantul", amuzat. Fostul decar al naționalei s-a și fotografiat alături de legendarul jucător de la AS Roma.

Mutu s-a aflat pe lista Romei în urmă cu mai bine de un deceniu, însă Fiorentina a refuzat atunci toate ofertele pentru atacantul român.