• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Selecţionerul Italiei, Antonio Conte, are numai cuvinte de laudă la adresa naţionalei României, înaintea amicalului dintre cele două echipe care va avea loc marţi, la Bologna. Antrenorul squadrei azzurra i-a remarcat pe Ciprian Tătăruşanu şi Vlad Chiricheş, doi dintre românii din Serie A TIM.

"Vreau să văd o echipă care ştie ce să facă şi atunci când are minge, şi atunci când nu o are. În Belgia, au fost câteva episoade nefavorabile, au fost câteva neatenţii pentru care am plătit un preţ scump. dar mâine vrem să dăm continuitate lucrurilor bune pe care le-am văzut vineri.

România e o echipă bună. Nu a pierdut în preliminarii şi a primit doar două goluri. Va fi un test important, exact un lucru pe care îl căutăm", a spus tehnicianul de 46 de ani.

Lider în Italia, cu Fiorentina, Tătăruşanu l-a impresionat pe fostul antrenor al lui Juventus. Şi Chiricheş e un fotbalist valoros, consideră Conte.

"Tătărușanu a demonstrat că are calități. A fost nevoit să-l înlocuiască pe Neto, într-un moment deloc ușor, și a demonstrat că are personalitate şi că e un portar valoros. Chiricheş este un jucător de top şi cu experienţă", a afirmat selecţionerul azzurrilor.

Italia vine după un eşec, scor 1-3, suferit în deplasare cu Belgia, noul lider al clasamentului FIFA. Antonio Canderva a marcat unicul gol al cvadruplei campioane mondiale la Bruxelles.