• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

România - Olanda 0-3. ”Tricolorii” au încheiat anul cu o înfrângere drastică, pe Arena Națională, dar, cu toate acestea, Gabriel Torje n-a fost impresionat de forța adversarilor.

Nu cred că s-a văzut o așa mare diferență între jocul practicat de noi și cel practicat de olandezi. Cred că pragmatismul a făcut diferența. Trebuie să gândim pozitiv, este un nou început de când a venit mister Contra la echipă. Cred că s-a văzut în atitudinea jucătorilor.

La 2-0 și 3-0, ne-am zbătut și am încercat să facem cât mai multe lucruri în teren”, a declarat Gabriel Torje, cel care acum privește spre campania de calificare pentru Euro 2020.

Este dureros, dar trebuie să trecem peste. Cu aceste amicale să pregătim campania care urmează pentru Euro 2020. Poate vom pica cu ei într-o grupă de calificare la CE și vom avea atunci două victorii”, a adăugat Torje, după meci.

Revenit la echipa națională, Gabriel Torje a spus că s-a bucurat că avut ocazia să se întâlnească cu foștii ceilalți internaționali:

Sunt majoritatea colegilor de înaintea perioadei în care n-am fost convocat. Mă bucur să-i revăd, dar îmi pare rău că n-am reușit să obținem un rezultat important”, a mai zis Torje.

Ne bucurăm că suporterii au fost alături de noi, deși a fost frig și a fost și marți seara, iar mâine lumea merge la lucru. Sperăm să fie mereu așa în jurul echipei naționale, un ambient plăcut, lumea să ne susțină. Ne dorim foarte mult să ajunge la Euro 2020”, a încheiat Torje.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT