• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Echipa naţională de tineret caută a patra victorie din grupa preliminariilor pentru Euro 2017. Dacă vor învinge Danemarca, jucătorii lui Cristi Dulca trec pe primul loc, peste Bulgaria. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, vineri, de la ora 19:45.

Naţionala de tineret a României are şansa să treacă pe primul loc în grupa a 5-a a preliminariilor Euro 2017. Tricolorii lui Cristi Dulca trebuie să învingă Danemarca vineri, în direct la Digi Sport 1, de la ora 19:45.

„Un joc cu Danemarca, privit din punctul nostru de vedere, cu optimism, având acea experiență anterioară cu Bulgaria. Nu vom mai face astfel de greșeli, să tratăm - sau, mă rog - să intrăm așa, pe vârfuri, sau cu gândul că suntem victorioși din start”, a declarat Cristi Dulca.

Echipa de tineret are trei victorii în grupa din preliminarii şi o singură înfrângere, 0-2 acasă cu Bulgaria. Meciul cu Danemarca se va disputa la Giurgiu, iar jucătorii sunt convinşi că vor avea parte de susţinerea publicului.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Suntem conștienți că întâlnim cea mai bună echipă a grupei. Sperăm noi să facem un joc bun, suntem încrezători și ne dorim să trecem pe primul loc”, a spus Claudiu Bumba, jucătorul lui Hapoel Tel Aviv, completat de fundașul lui Mouscron, Cristian Manea:

”Eu cred că nu e mai puternică decât noi, pentru că noi formăm un grup foarte unit și dacă fiecare ne respectăm sarcinile, cred că vom învinge”.

România este pe locul doi în grupa 5, la egalitate de puncte cu Bulgaria, 9, dar tricolorii au un meci mai puţin disputat.