• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

România - Olanda 0-3. ”Tricolorii” au încheiat anul cu o înfrângere drastică, iar Gabi Balint, prezent în cadrul emisiunii Digi Sport Special, a remarcat prestația deloc impresionantă a fotbaliștilor convocați de selecționerul Cosmin Contra.

România a fost învinsă pentru a 10-a oară de Olanda în cele 14 meciuri directe. Un rol important în înfrîngerea suferită pe Arena Națională îl au jucătorii, consideră Gabi Balint.

”Dacă în prima repriză au fost momente de echilibru, în repriza a doua am simțit o superioritate clară din partea Olandei. Noi ne chinuim, nu avem ideea clară ce vrem să facem. Mă refer la jucători, când primesc mingea, încearcă să găsească soluții... ei trebuie să le aibă înainte să primească mingea. Nu avem jucători care să dribleze, unul contra unu, cum au olandezii. Pe unii dintre ei îi cunoaștem foarte bine, cum ar fi Tănase, Grozav, Budescu. Vezi carențele. Trebuie să avem continutate ca să vorbim de merite. Nu poți să faci un meci bun amical și după aia să pierdem. Nivelul e tot acolo. Poate avem un pic mai mult curaj, asta poate se vede, dar nu avem o echipă de nivel”, a spus Balint, prezent în emisiunea Digi Sport Special. La ultimul meci al anului, naţionala României a suferit primul eşec de când îl are pe Cosmin Contra selecţioner.