• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

România joacă marți, 17 noiembrie, la Bologna, un meci amical cu Italia, ultima partidă din acest an. Tricolorii vor avea tricouri speciale, aducând astfel încă un omagiu victimelor din tragedia de la Colectiv.

FRF a decis să comande sponsorului tehnic un echipament special pentru jocul contra squadrei azzura, numerele urmând să fie negre și pe ele trecute numele tuturor victimelor din Colectiv. De obicei, numerele pe echipamentul galben al echipei naționale sunt albastru deschis.

În plus, jucătorii au anunțat că vor dona o parte dintre primele de calificare la Euro 2016 familiilor victimelor. Se va ține de asemenea un moment de reculegere în memoria celor decedați în clubul bucureștean în urmă cu două săptămâni. Nu se știe încă sigur, dar e posibil ca și o parte din încasările din bilete să fie donate familiilor victimelor.

Miercuri seara, tricolorii alături de tot staful tehnic au mers la locul tragediei, unde au aprins lumânări și s-au recules.