• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gabi Balint e legat sufletește atât de Steaua, cât și de echipa națională și, de aceea, nu se poate situa de nicio parte în acest conflict al convocărilor dintre cele două entități. Fostul atacant al Stelei a criticat neînțelegerile dintre FRF și Iordănescu, pe de o parte, și echipa campioană, de cealaltă parte, acuzându-le pe amândouă de lipsă de tact.

”Deja cred că conflictul e destul de mare și ar trebui cumva oprit. Nu face bine niciunei părți. Nici Stelei, nici echipei naționale. Nu trebuia să se ajungă aici. Eu mi-am spus părerea, o repet: cred că Federația nu-și va atinge obiectivele propuse cu acest turneu. N-am înțeles nici cum s-a făcut selecția. Nu trebuia să fie selecționați jucători care au confirmat deja la națională, ar fi trebuit aduși doar jucători tineri, ca să poți să-i cunoști, să-i vezi.

Nu în ultimul rând, reacția Stelei nu e potrivită. E puțin așa, arată o superioritate prin ce a făcut, o lipsă de respect față de celelalte echipe care au jucători la lot, față de națională, de FRF, de Iordănescu... Nu se face!

Vezi ce înseamnă să stai până în ultimul moment și să nu poți să porți o discuție ca lumea? De ce nu reușește Steaua nici cu Armata să rezolve problema stadionului de atâta timp? Pentru că nu știu să discute, pentru că se cred foarte superiori. La discuții de acest gen, trebuie să vii cu tact, cu inteligență, să știi să lași și capul jos. Trebuie să asculți și partea adversă. Nu să susții ”Noi facem așa, pentru că vrem noi să facem așa”. Nu zic că nu are dreptate Steaua. Are dreptate. Dar nu trebuie să se ajungă aici. O să vezi că acest conflict va lăsa urme. Pot fi sancțiuni. Până la urmă e o hotărâre a Comitetului Executiv, celelalte echipe vor face presiuni, va ieși vâlvă. Nu mă situez nici de partea FRF, nici de partea Stelei. Nu e normal că s-a ajuns aici”, a declarat Gabi Balint, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.