• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Reprezentativa României a decolat duminică dimineaţă spre Italia, acolo unde marţi, 17 noiembrie, de la ora 21:45, va întâlni Italia, într-un amical de lux pentru tricolori.

Anghel Iordănescu a declarat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă că meciul cu Squadra Azzurra are o miză mare: "Important e şi rezultatul, dar şi jocul. Avem nevoie să vedem exact disponibilitatea băieţilor noştri. Să vedem unde ne aflăm şi după aceea să tragem concluzii, în finalul anului", a comentat "Generalul".

Duminică, de la ora 18:00, tricolorii se vor antrena chiar pe stadionul Renato Dall'Ara, arena care va găzdui meciul de marţi. De notat este şi faptul că Steaua este reprezentată de un singur jucător pentru această partidă-test. Este vorba de mijlocaşul Adi Popa.

"Ne-am dorit un meci ca acesta cu Italia, una dintre echipele bune din Europa. Să nu uităm că Italia este la a şasea calificare consecutivă la un Campionat European. Este campioană mondială.

Este o echipă cu mulţi jucători valoroşi, cu experienţă, şi din acest punct de vedere băieţii vor fi stimulaţi. Am făcut un lot de 25 de jucători. Atât am considerat, ţinând cont că jucăm un singur meci de pregătire", a adăugat selecţionerul.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI IORDĂNESCU