• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Andrei Ivan este surpriza pregătită de Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia, care se va disputa pe 17 noiembrie, de la ora 21:45 (ora României), la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara.

Fostul stelist, Sorin Paraschiv, este agentul atacantului de 18 ani al lui CSU Craiova şi anunţă că vârful va deveni o certitudine pentru echipa naţională în următoarea perioadă.

"Este un lucru foarte mare pentru un jucător care nu a împlinit încă 19 ani. Eu cred că merită acest lucru. În acest moment, a început să facă diferenţa la Craiova. A început să înscrie şi nu putea fi ignorat de selecţioner. Mai mulţi tineri puteau fi convocaţi pentru acest test pentru a prinde mai multă încredere. El nu trebuie să se gândească la plecare. Trebuie să joace cât mai multe meciuri. E un risc să pleci de tânăr. Există varianta să nu te poţi adapta în campionatele străine.

E primul meu jucător convocat la naţională, mă bucur şi eu foarte mult pentru acest lucru. îi prevăd un viitor extraordinar acestui băiat, are nişte trăsături fantastice pentru un vârf de atac. Are o viteză extraordinară pentru înălţimea lui. La noi în ţară nu prea găsim atacanţi. Dacă va prinde câteva minute cu Italia, va fi un bonus.

La Craiova a fost mutat în partea dreaptă, a marcat câteva goluri şi a rămas pe dreapta. Echipa naţională va fi acoperită dacă Andrei Ivan va munci foarte mult şi dacă va fi serios. Eu mă aşteptam la convocare, el nu se aştepta. Dintre cei convocaţi, doar el şi Andone sunt atacanţi de careu", a comentat Paraschiv, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Andrei Ivan a adunat 14 prezenţe în acest sezon, în tricoul Craiovei: a marcat 3 goluri, toate în Liga 1, şi a furnizat şi 3 pase decisive.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI PARASCHIV