• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Tricolorii se simt excelent la Bologna, înainte de amicalul cu Italia, care se va disputa marți, de la ora 21:45, pe Stadionul ”Renato Dall’Ara”.

Delegația naționalei de fotbal a României a ajuns cu bine, duminică, în Italia la bordul unui charter, care a decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă” la ora 10:30. Spre seară, mai exact de la ora 18:00, tricolorii au avut programat deja un prim antrenament în Peninsulă.

Italia - România de la Euro 2000 a fost ultimul meci la naţională pentru Conte şi Hagi. Cum arătau echipele

Ca de obicei, selecționerul Anghel Iordănescu nu a permis reprezentanților mass-media accesul la sesiunea de pregătire decât în primele 15 minute, chiar dacă de data aceasta este vorba despre un amical.

Atmosfera din cadrul naționalei pare una foarte bună, așa cum s-a văzut și la antrenament. Jucătorii au zâmbit mai mereu, buna dispoziție fiind la ea acasă. În prima parte a sesiunii de pregătire, după ce le-a spus jucătorilor ce au de făcut, supervizați de Viorel Moldovan, Iordănescu s-a retras undeva la mijlocul terenului, alături de ceilalți doi secunzi, Daniel Isăilă și Ionuț Badea, pentru un schimb de pase în trei.

Pelle, despre amicalul de marți: “Cu România, e momentul faptelor”

La 65 de ani, Anghel Iordănescu a dovedit că stăpânește la fel de bine balonul, așa cum o făcea și când era fotbalist activ, spre uimirea colaboratorilor săi.

Partida de marți, 17 noiembrie, care va începe la ora 21:45 și care va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, va fi găzduită de un stadion legendar al Italiei. Pe ”Renato Dall’Ara” s-au disputat meciuri de la Cupele Mondiale din 1934, precum și de la cea din 1990. Arena a fost construită în 1927 iar în prezent are o capacitate de 38.000 de locuri.

Italienii nu așteaptă mulți spectatori la amicalul cu România. Câte bilete au fost scoase la vânzare