• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Naţionala României va beneficia de o partidă specială de pregătire înaintea turneului final Euro 2016, urmând să întâlnească, pe teren propriu, campioana europeană en titre, Spania, pe 27 martie 2016.

Răzvan Burleanu a recunoscut că Arena Naţională este locul pe care, mai mult ca sigur, se va disputa meciul cu echipa care a câştigat ultimele două Campionate Europene.

"În momentul de faţă, nu am luat nicio decizie. Şansele cele mai mari sunt ca acest meci să fie organizat la Bucureşti, dar un meci, până la Euro, se va desfăşura şi la Cluj. Costul se apropie la 35% din preţul plătit pentru duelul cu Argentina", a admis Burleanu.

"Acum pregătim deja cantonamentul din perioada ianuarie-februarie și vom mai avea încă un amical în martie. Ne ocupăm și de cantonamentul de la Euro și de încă un amical tare după turneul final din Franța", a adăugat acesta.

Tragerea la sorţi a grupelor de la Euro 2016 va avea loc pe 12 decembrie, dar Burleanu anunţă că amicalul se va disputa, chiar dacă România şi Spania vor face parte din aceeaşi grupă la turneul din vara viitoare, din Franţa.

"Amicalul se va juca indiferent dacă vom fi cu ei la Euro sau nu. Asta e practica şi la restul echipelor mari care îşi setează amicalele până în 2018. Ei şi-au aranjat deja toate meciurile amicale.

Nu cred că împotriva Spaniei ar trebui să avem o clauză ca a lui Messi, pentru a fi siguri că joacă un anumit fotbalist. Nu ştim cine e vedeta. Spania în sine este o vedetă şi ei vor veni cu cei mai buni jucători la Bucureşti", a încheiat şeful FRF.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BURLEANU