• Belgia - Play-Off, etapa 1: Zulte Waregem - Anderlecht e pe DigiSport 2, vineri, 31.03, de la ora 21.30
  • Liga 1 - Play-Out, etapa 3: Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu e pe DigiSport 1, vineri, 31.03, de la ora 18.00

România a scos o remiză nesperată împotriva Italiei la Bologna, scor 2-2, după un gol marcat pe final de Florin Andone.

Fostul internațional român Cosmin Contra a fost încântat în primul rând de atitudinea oamenilor lui Anghel Iordănescu, la scorul de 2-1 pentru trupa antrenată de Antonio Conte.

"Rezultatul este extraordinar și cred că încrederea care s-a acumulat după preliminarii și după acest rezultat îi poate ajuta pe fotbaliștii noștri să aibă mai multe momente de joc bun, cu o posesie mai bună.

Mă așteptam ca echipa Italiei să aibă ocazii la ieșirea de la cabine, dar mi-a plăcut reacția noastră când am fost conduși. Am avut un presing foarte avansat în minutul 85, înseamnă că avem încredere, iar asta a făcut să egalăm. Eu cred că este un egal pe care l-am căutat, l-am dorit, a fost un joc reușit pentru noi", a spus Contra, la Digi Sport Special.

Tehnicianul a fost impresionat în primul rând de felul în care au evoluat Alexandru Maxim și Lucian Sânmărtean.

"Maxim mi-a plăcut, acum a avut o reacție pozitivă când a intrat în joc (n.n. a intrat la începutul reprizei secunde), a căutat mingea tot timpul, el și Sânmărtean pot să dezechilibreze o apărare adversă.

Pot să apară și nume noi, mi-au plăcut Prepeliță, Ivan, Filip, este un câștig și Săpunaru după mult timp. Avem un nucleu foarte bun la echipa națională și sper să nu se accidenteze niciun jucător de bază".