• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

"Tricolorii" merg în Italia, unde încearcă să obţină prima victorie în faţa squadrei azzurra după mai mult de 25 de ani. Cristiano Bergodi crede că amicalul care va avea loc pe 17 noiembrie, la Bologna, va fi unul echilibrat, dar antrenorul lui ASA Tg. Mureş spune că România are şanse mici să câştige.

"Nu cred că României trebuie să îi fie teamă de Italia. Va fi un meci interesant, pentru că vedem unde este nivelul României. Joacă împotriva unei echipe de tradţie.

Totuşi, nu mai este o echipă ca în 2006. S-au schimbat multe, e în reconstrucţie, cu mulţi tineri. Dar nu cred că România poate câştiga. oricum, va fi un meci echilibrat", a spus Bergodi, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

România nu a mai câştigat în faţa Italiei de 26 de ani. În 1989, tot într-un amical, la Sibiu, "tricolorii" s-au impus cu 1-0, prin golul lui Ovidiu Sabău.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în 2011, la Klagenfurt, şi s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Înaintea duelului cu România, squadra azzura şi-a făcut încălzirea cu noul lider din clasamentul FIFA, Belgia, echipă în faţa căreia a pierdut, scor 1-3, la Bruxelles.