• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

România și-a stabilit la începutul anului locul de cantonament al primei reprezentative la turneul final al Euro 2016, din Franța. Locația este aproape de Paris, într-un fost castel transformat în hotel de lux. Tricolorii vor ocupa un etaj la Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly. Digi Sport a intrat în ceea ce, în iunie, va fi fortăreața lui Anghel Iordănescu.

Castelul, plasat în sudul pădurii Chantilly, a fost construit în 1911 de arhitectul Guillaume Tronchet şi a aparţinut compozitorului francez Fernand Halphen. De aceea, decorul interior are ca temă muzica, în vreme ce exteriorul este dedicat elementelor de vânătoare, o altă pasiune a fostului proprietar.

Devenit hotel de 5 stele, Mont Royal a fost gazdă în mai multe rânduri pentru Olympique Lyon şi Olympique Marseille.

Un mare avantaj pentru "tricolori" îl constituie faptul ca este situat la distanţă de doar 35 de minute, cu autocarul, faţă de Stade de France, unde România va juca meciul de deschidere al turneului, împotriva Franţei, şi doar 60 de minute, cu autocarul, faţă de stadionul pe care va disputa al doilea meci, împotriva Elveţiei (Parc des Princes).

Terenul de antrenament pe care îl vor folosi "tricolorii", Stade D'Orry La Ville, se află la doar 5 minute de mers cu autocarul faţă de hotel.