• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mutu nu a renunţat niciun moment la visul de a mai juca un turneu final pentru România. Nicolae Dică a dezvăluit planul pe care îl urmează "Briliantul" pentru a-l convinge pe selecţioner că merită o ultimă şansă la naţională - a marcat cele mai multe goluri din istoria "tricolorilor", 35, la fel ca Hagi.

"Adi, în nebunia lui, îşi doreşte să fie la Euro, pentru că am vorbit şi eu cu el, mi-a spus că îşi va găsi echipă. Şi înainte, când a plecat în India, a zis că o să se ducă acolo să dea câteva goluri, după care o să se întoarcă în Europa şi o să îşi găsească echipă şi că va ajunge la Euro.

Îl văd în Liga 1, pentru că el s-a mai întors o dată la Petrolul şi e posibil să mai joace în Liga 1, pentru că îşi doreşte să joace la Euro şi dacă va merge în Liga 1 la o echipă care este în play-off şi va avea evoluţii bune, probabil va fi şi convocat", a spus Dică, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Nu toată lumea îl vede la Campionatul European pe Adrian Mutu.

"Dacă vrei să faci o echipă competitivă care să joace şi în următorul Campionat Mondial, atunci cu siguranţă e greu să joci cu un Adi Mutu sau cu alţi jucători de genul ăsta. Ai nevoie de jucători tineri, care joacă permanent, să le dai încredere şi este o bună oportunitate acest turneu final ca ei să vadă ce înseamnă să joci la cel mai înalt nivel", a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Digi Sport.

Mutu a fost titular în toate cele trei meciuri la ultimul European la care a participat România, în 2008, şi a marcat singurul gol al "tricolorilor", în remiza, 1-1, cu Italia.