• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cristian Săpunaru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai pandurilor în acest sezon, în care a reuşit să marcheze 4 goluri în 11 meciuri de campionat. Fostul câştigător al Europa League cu FC Porto i-a atras atenţia selecţionerului, care l-a folosit titular în ultimul meci al naţionalei, amicalul cu Italia, 2-2.

Săpunaru rămâne la Pandurii si în 2016, pentru a prinde un loc în lotul "tricolorilor" la Campionatul European.

"Eu trebuie să îmi fac treaba în teren şi abia apoi să mă gândesc la echipa naţională. Cred că acelaşi lucru îl face şi Mutu pentru că nu poţi să te autopropui la echipa naţională.

Am primit nişte telefoane, dar am plecat la un drum cu Edi şi cu aceşti băieţi minunaţi de la Pandurii şi chiar îmi doresc să termin ce am început", a spus Săpunaru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Săpunaru îl aşteaptă la Pandurii şi pe Adrian Mutu, pentru a putea merge la vară împreună la Euro 2016.

"Ştiam şi eu aceste discuţii. Mutu nu mai are nevoie de nicio introducere. Ştiţi cu toţii ce jucător e şi ce a făcut pentru echipa naţională şi afară cum se vorbeşte despre el. Eu sper să se înţeleagă să revină la noi şi să revină la forma care l-a consacrat.

Eu cred că Adi Mutu nu este un fotbalist terminat şi cred că mai poate reveni şi la echipa naţională, dacă e într-o formă bună", a adăugat jucătorul de 31 de ani.

Săpunaru are în total 10 meciuri sub tricolor, din 2008 până în prezent. Mutu este golgheterul all time al naţionalei, cu 35 de reuşite, la egalitate cu Hagi.