• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dorin Goian nu crede că va mai fi convocat la naţională. Fundaşul lui Asteras Tripolis l-a ironizat pe Anghel Iordănescu, în direct la Digi Sport.

Postul de fundaş central este unul dintre puţinele unde staff-ul tehnic al naţionalei are soluţii. Vlad Chiricheş şi Florin Gardoş (momentan accidentat) joacă la formaţii din campionate puternice din Europa, în timp ce Grigore, Găman sau Moţi sunt fotbalişti pe care te poţi baza în orice moment.

În aceste condiţii, Goian, ajuns la 34 de ani, crede că este greu ca el să mai intre în planurile selecţionerului. Dezamăgit de faptul că a fost rezervă neutilizată la ultima acţiune a naţionalei când a fost convocat - cu Grecia şi Ungaria -, fostul "ministru al apărării" din Ghencea a trimis "săgeţi" spre "Tata Puiu".

"N-am discutat cu domnul Iordănescu deloc. Când au fost făcute convocările cu Finlanda şi Insulele Feroe am fost sunat de Daniel Isăilă. Mi-a zis că asta a decis selecţionerul, dar că rămân în continuare în vederile lui", şi-a început Goian discursul, pentru ca apoi, întrebat dacă mai speră să prindă turneul final, să răspundă franc: "Nu, sincer, nu. Dacă simţeam că încă îşi mai pun speranţe în mine, sigur aş fi fost convocat la dubla cu Finlanda şi Insulele Feroe. Probabil că nu am evoluat foarte bine în meciurile cu Grecia şi Ungaria".

5 goluri în 62 de prezenţe sub tricolor a marcat Goian. Graţie golului său din meciul cu Olanda, de la Constanţa, în 2007, România s-a calificat la Euro 2008

Vezi mai jos intervenţia lui Goian