• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Anghel Iordănescu vrea să pregătească în cele mai mici detalii Campionatul European din vara acestui an și are de gând să aibă la dispoziție toți jucătorii în perioadele de pregătire, chiar dacă Steaua nu este foarte încântată de această idee, având în vedere că roș-albaștrii vor face și ei un cantonament în străinătate, în același interval (finalul lunii ianuarie).

"Eu cred că este obligația cluburilor să dea jucătorii la echipa națională, este o hotărâre a Comitetului Executiv și nu una a lui Anghel Iordănescu. Eu cred că se face prea mult tam-tam pe această chestiune. Dacă Reghe își dorește să ajungă selecționer și știu că vrea asta, atunci el nu poate să interzică jucătorilor săi să ajungă la națională", a spus selecționerul României într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

"Dacă cei de la Steaua nu vor să lase jucători la națională, atunci să nu-i lase! Celelalte cluburi am înțeles că vor pune însă jucătorii la dispoziția noastră. Avem o arie de selecție foarte restrânsă. Nu vreau ca atunci când vom ajunge la Europene să tremurăm cu naționala Franței, iar un jucător tânăr să îmbrace tricoul naționalei abia atunci", a mai afirmat Iordănescu.

"Dacă vom avea 6-7 jucători care vor pleca la echipa națională, atunci va fi foarte grav. Eu nu pot să-mi permit acest lucru, mai ales în perioada în care avem meciuri amicale", a spus recent Laurențiu Reghecampf, conștient că Anghel Iordănescu ar putea să cheme aproape toți jucătorii români de la Steaua.