• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Laurențiu Reghecampf nu s-a ferit să-și arate dezacordul cu selecționerul Anghel Iordănescu, legat de cantonamentul echipei naționale programat la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. Antrenorul Stelei a făcut din nou o declarație prin care contestă decizia tehnicianului primei reprezentative.

După ce a vorbit despre transferul lui Ciprian Marica la Steaua, spunând și că principalul obiectiv al atacantului e să ajungă la Euro cu naționala, Reghe a spus că nu crede că e cazul ca jucătorul să fie chemat la acțiunea din februarie.

“Nu. Ciprian are nevoie de o perioadă de pregătire. Eu nu cred că el poate intra direct în amicale. Cred că și el va avea o discuție cu selecționerul. O să discut și eu, vom încerca să facem un compromis. Trebuie să facem un plan care să fie cel mai bun pentru jucători. Noi deja am intrat în etapa a doua, am început să lucrăm și cu mingea.”, a spus Reghecampf, la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, prin telefon.

Antrenorul nu s-a ferit să conteste chiar acțiunea naționalei programată de Iordănescu: ”Eu n-aș face cantonament. Aș merge și aș urmări jucătorii la echipele de club și aș vorbi cu antrenorii. Dar asta nu înseamnă că ce face domnul Iordănescu e rău.”

Echipa naţională de fotbal a României va efectua stagiul de pregătire din această iarnă, programat în perioada 25 ianuarie - 6 februarie, în Turcia, această variantă fiind agreată în defavoarea cantonamentelor din Spania sau Emiratele Arabe Unite.