• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După scandalul cu Steaua şi modul în care s-au ales adversarele din cantonamentul din Turcia, FRF este acuzată de preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan, că nu le-a făcut asigurări medicale jucătorilor prezenţi în Antalya.

"Cerem Federaţiei Române de Fotbal să facă asigurări medicale jucătorilor pentru acest miniturneu sau cantonament, pentru că sunt jucători importanţi, odată ce sunt convocaţi la echipa naţională, se presupune că sunt cei mai buni jucători din club şi ar fi dezastru pentru noi să îl vedem pe unul dintre ei accidentat, atât financiar, dar şi sportiv", a declarat Răducan, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Chiar dacă Steaua nu i-a mai lăsat sub comanda lui Anghel Iordănescu pe cei 6 jucători convocaţi pentru cantonamentul din Turcia, gorjenii nu vor proceda în acelaşi mod, în cazurile lui Răduţ, Săpunaru şi Hora. 

"A ieşit un terci românesc. Am înţeles că azi a fost o şedinţă a Comitetului Executiv, dar nu s-a înţeles mare lucru. Ne alegem cu faptul că o echipă nu a mai trimis jucătorii la echipa naţională. E un dezavantaj al celorlalte echipe.

Nu ne vom retrage jucătorii de la echipa naţională, pentru că este o onoare să avem jucători acolo şi nu le poţi lua nici jucătorilor bucuria şi oportunitatea de a ajunge la un turneu final", a adăugat preşedintele gorjenilor.

În replică, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a afirmat: "Nu ştiu de unde această idee a lui Narcis Răducan. De câte ori vin la echipa naţională, jucătorii au vize medicale. Acestea sunt valabile pe toată perioada cantonamentelor"

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI RĂDUCAN