• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Claudiu Keșeru nu se teme de faptul că rivalul său pe post de la națională, Florin Andone, are un sezon fantastic la Cordoba, unde a marcat opt goluri în acest sezon.

”Mă bucur mult pentru el că și-a prelungit contractul cu Cordoba. Este un copil extraordinar, am avut ocazia să-l cunosc la ultimele convocări.

Nu cred, însă, că forma lui să mă stimuleze pe mine. Eu știu ce carte am de jucat și nu-mi schimbă mie poziția faptul că ceilalți atacanți sunt în formă”, a spus Keșeru.

Atacantul lui Ludogorets are 10 goluri marcate în acest sezon în Bulgaria, în 16 meciuri jucate, fiind al doilea în clasamentul la zi al golgheterilor.

Nici faptul că Ciprian Marica e pe punctul de a-și găsi o nouă echipă și de a reveni în circuitul naționalei nu-l sperie pe atacantul de 29 de ani.

”Dacă e să-l numesc duel cu Marica, e unul de la distanță. Fiecare își face treaba cât poate de bine. Fiecare încearcă să ajungă într-o formă cât mai bună la momentul respectiv, la Euro.

Eu încerc să am o evoluție cât mai bună la fiecare meci pentru a fi în luna mai la turația maximă pe care o pot da eu”, a mai spus Keșeru.

Despre primul meci de la Europene, cu gazdele, în deschiderea competiției, fostul atacant din Ligue 1 și Ligue 2 spune că a vorbit cu fostul campion mondial și european Christian Karembeu, care îl așteaptă în Franța.

”Am vorbit de sărbători cu Karembeu. Îmi zicea că se bucură foarte mult că vom deschide noi turneul cu Franța și își dorește foarte mult să fiu acolo pentru a avea acel sentiment excepțional de a juca la un turneu final”, a încheiat atacantul liderului din Bulgaria.