• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Abia transferat la ASA Târgu Mureș, Adrian Mutu vrea să mai joace la Euro 2016 și promite să se retragă din echipa națională. Deși are doar 37 de ani, nu vrea să audă de retragerea completă din activitate: ”Iubesc prea mult sportul ăsta”.

”De la echipa națională, probabil mă voi retrage. Sigur! Dar din fotbal, nu prea știu... S-ar putea să mai joc, îmi place prea mult acest sport și îmi doresc să ies cât mai târziu. Bineînțeles, aștept să-mi iasă licențele ca antrenor, așa că nu am de ce să mă grăbesc.

Dacă mă retrag de la Pitești? Echipa la care am debutat eu acum nu mai există. Nu știu cum ar arăta un meci de retragere pentru mine, dar probabil ce mi-aș dori eu ar fi un meci între echipa României și Fiorentina. O repriză să joc într-o parte și o repriză în cealaltă”, a declarat Adrian Mutu.

”Briliantul” a vorbit și despre viitorul său, după expirarea contractului cu ASA, în vară. ”Sunt în discuții cu cei din India, cu aceeași echipă (Pune City-n.r.). Să vedem ce se va întâmpla. E o experiență care mi-a plăcut foarte mult. O experiență în care se câștigă și foarte bine. Deocamdată, însă, sunt doar discuții”, a mai spus Mutu.