• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ca membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Stelei, președintele campioanei a făcut deplasarea în Italia, acolo unde România va întâlni Squadra Azzurra, la Bologna, într-un meci amical, marți, 17 noiembrie.

Valeriu Argăseală a declarat, la plecare, că explicația pentru faptul că e doar un stelist în lotul ”tricolorilor” stă în faptul că Iordănescu vrea să testeze noi jucători și spune că e convins că la Euro 2016 vor fi cel puțin cinci steliști în lot: ”E normal, ei au dus greul acestor preliminarii”.

”E un meci amical, un meci care a adus niște jucători noi la echipă, vrea să-i testeze și e normal să fie așa. Urmează să vedem la meciuri oficiale. Sunt convins că la turneul final, domnul Iordănescu va ajunge mai mulți jucători de la Steaua, mai ales că în preliminarii acești jucători au jucat și au dus greul la echipa națională. Câți jucători merită să fie la Euro? Am avut opt și acum avem unu, o medie ar fi de cinci steliști.

Domnul Iordănescu a spus că vrea să încerce în aceste amicale niște jucători noi, pe care îi are în vedere pentru următoarele turnee de calificare și, ca atare, lotul fiind limitat, atunci a trebuit să renunțe la unii jucători pe care îi cunoștea și să aducă alți jucători pe care să-i testeze”, a declarat Valeriu Argăseală.

Adi Popa este singurul stelist din lotul naționalei României care a făcut deplasarea în Italia, pentru meciul amical cu formația lui Antonio Conte.