• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a lansat un atac dur la adresa Federaţiei Române de Fotbal, după ce oficialii nu au stabilit încă programul meciurilor amicale pe care România le va desfăşura în cantonamentul din Antalya (25 ianaurie - 6 februarie).

"Este o greşeală. Este de neconceput ca echipa naţională să nu îşi găsească un adversar, o echipă naţională cu care să joace două meciuri. Reghecampf a avut dreptate 300%. Se pare că vom juca cu o echipă din Macedonia, din Azerbaijan. Cred că este un fiasco total această acţiune. Nu e nimic de ascuns şi toată lumea ştie", a declarat fostul internaţional, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Prunea a continuat şi mai dur atacurile către Răzvan Burleanu şi stafful său.

"Noi, cei din lumea fotbalului, ştim. Majoritatea proceselor se vor pierde. Dacă domnul Mititelu va câştiga procesul împotriva Federaţiei, FRF se va desfiinţa.

Preşedintele Federaţiei şi echipa lui vin dintr-o lume cenuşie. Nu sunt din lumea sportului. Se vede prin această abordare, această ură pe care o are împotriva foştilor jucători din echipa naţională. Sunt corporatişti, foşti ofiţeri sub acoperire, care cred că nu au ce să caute în sport.

Mă gândesc să candidez. Înainte, când am lucrat la Federaţie, preşedinţii de club veneau cu plăcere la Federaţie. Acum, a ajuns o clădire goală, fără suflet. Uşile sunt închise, toată lumea se fereşte să vorbească cu tine", a adăugat Prunea.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI PRUNEA