• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dragos Grigore (29 de ani) a ales să rămână în Qatar, după ce a semnat un nou contract, valabil doi ani, cu cei de Al Sailiya, fără a fi îngrijorat că ar putea rata, astfel, convocarea la echipa națională.

Într-un interviu EXCLUSIV, acordat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, Grigore a spus ce a discutat recent cu Anghel Iordănescu, selecționerul tricolorilor.

”Sunt la Doha, sunt bine, e adevărat că am semnat cu Al Sailiya. N-am avut nicio discuție cu nea Puiu despre viitorul meu. M-a întrebat doar despre nivelul campionatului, despre nivelul la care ne aflăm cu pregătirea, dar n-a fost o discuție despre posibila, sau nu, viitoare convocare a mea la echipa națională”, a spus fundașul central.

Grigore explică că este mai puțin important de la ce echipă ești convocat la națională, ci prestația pe care o ai sub tricolor.

”Orice jucător care face parte din grupul echipei naționale și care este convocat, când își face treaba la echipa de club și este în formă, dacă dă randament nu mai contează de la ce echipă vine.”

Dacă în cazul lui Grigore, Iordănescu nu a avut rețineri în a-l convoca la lot, chiar dacă a plecat în Qatar, nu șe știe dacă selecționerul va proceda la fel și în cazul lui Budescu.

Dragoș Grigore este optimist în privința prestației tricolorilor la Euro 2016, dar spune ce mai trebuie îmbunătățit în jocul echipei.

”Este important să continuăm pe linia aceasta, adică să primim cât mai puține goluri, dar vom avea nevoie de mai multă încredere pe faza ofensivă, dar sunt sigur că ce din staff vor rezolva această chestiune și echipa va arăta bine la Euro”, a mai spus fotbalistul la Digi Sport.