• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Anghel Iordănescu, selecționerul tricolorilor, nu este de acord cu varianta pe care au ales-o oficialii Federației Române de Fotbal și anume ca amicalul cu Spania să se joace pe ”Cluj Arena”, dacă nu se vor rezolva chestiunile legate de ”Arena Națională”.

Înainte de a pleca, luni la prima oră, la Paris, acolo unde este programată o întâlnire între toți reprezentanții echipelor calificate, Iordănescu a insistat asupra faptului că cel mai important amical al anului în România va fi găzduit de stadionul de cinci stele din București.

”Nu știu dacă se va disputa la Cluj nici măcar meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la București pe Arena Națională. Iar stadionul din Cluj, din informațiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună.

Nu aș vrea ca echipa națională să pățească ce a pățit la Ploiești, la meciul cu Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun și am rămas doar cu promisiunile”, a spus Iordănescu pentru Digi Sport.

Selecționerul pune chiar presiune pe conducerea FRF pentru ca meciul cu ibericii să se joace la București.

”Trebuie făcut tot ce e cu putință pentru ca partida cu Spania să se joace la București. Sunt convins că atât FRF, cât și cei de la Primăria Capitalei își vor asuma răspunderea și jocul să se dispute pe Arena Națională”, a concluzionat Iordănescu.

Amicalele României până la Euro 2016

23 martie
ROMÂNIA - Lituania, Cluj Arena

27 martie
ROMÂNIA - Spania, Cluj Arena (95%)

22 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

26 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

29 mai
ROMÂNIA - adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

3 iunie
ROMÂNIA - Georgia, București