• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Răzvan Raț (34 de ani) a trecut cu bine peste operația de la umăr, la care a fost supus marți dimineață. Căpitanul echipei naționale a avut emoții în privința perioadei de recuperare, dar și-a mai revenit după ce a aflat ce i-au spus doctorii.

Potrivit lui Ciprian Bălțoiu, corespondentul special al Digi Sport în Spania, care a și stat de vorbă cu Raț la puține moment după ce acesta s-a trezit din anestezie, căpitanul naționalei va lipsi de pe gazon trei luni de zile.

”A trecut cu bine peste operație, mai ales că-i era teamă de acea anestezie generală. A avut un tendon rupt, cam doi centrimetri, a fost cusut, totul este în regulă acum.

Răzvan a vorbit înainte de trei variante privind recuperarea și, într-un final, a răsuflat ușurat când a aflat că a scăpat de ce era cel mai grav. Doctorii i-au spus că varianta B este cea din cazul lui, astfel că va lipsi de pe gazon trei luni de zile. Va fi o perioadă în care trebuie să se protejeze, nu se va putea antrena. Abia după trei luni va relua antrenamentele”, a spus Bălțoiu la Digi Sport.

Corespondentul Digi Sport, care a și făcut aceste fotografii, a explicat și cine sunt persoanele care l-au vizitat pe Raț la spital, la puțin timp după operație.

”Azi este o mare sărbătoare în Spania, Ziua Regilor Magi. Copiii, cum se întâmplă la noi de Crăciun, primesc cadouri din partea Regilor Magi. Astfel că și Raț a primit vizita unei regine și al unui rege, care i-au adus și un cadou. A fost un moment care l-a mai destins pe Răzvan”, a spus Bălțoiu la Digi Sport.Înainte de operație, ÎN DIRECT la Digi Sport, Raț a pomenit trei scenarii, în funcție de rezultatul operației.

”În cel mai fericit caz, voi reveni pe teren în patru-cinci săptămâni, maximum șase. Un scenariu mai puțin plăcut vorbește despre o revenire în două-trei luni iar în cel mai rău caz, voi reveni peste cinci luni. Dar, eu sper să-mi revin la timp pentru a putea juca și pentru a face parte din lotul pentru Euro 2016”, a mai spus Raț la Digi Sport.