• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Perioada de vacanță se va încheia în curând iar echipele din Liga 1 vor începe pregătirile. Tot în ianuarie se va derula și primul cantonament al echipei naționale, program care nu-i convine antrenorului de la Steaua. Reghe se teme că Iordănescu va chema la lot 6-7 jucători, ceea ce lui nu-i convine deloc.

Laurențiu Reghecampf a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că nu va intra într-un conflict cu selecționerul și că împreună vor găsi o soluție astfel încât ambele părți să fie mulțumite. Totuși, Reghe a subliniat că nu poate renunța la principiile sale.

”Nu știu cum se va rezolva situația, eu mi-am spus părerea și o să am o discuție cu selecționerul echipei naționale astfel încât să găsim cea mai bună... să spunem... și să facem un compromis atât noi, cât și ei. Dar, eu sunt de părere că, în perioada de pregătire, jucătorii trebuie să se antreneze cu echipa de club. Toate echipele, mai ales cele care sunt angrenate în play-off și vor să câștige titlul, cred eu că ar trebui să dispună de toți jucătorii.

Pentru că, mai ales pentru noi, dacă vom avea 6-7 jucători care vor pleca la echipa națională atunci va fi foarte grav. Eu nu pot să-mi permit acest lucru, mai ales în perioada în care avem meciuri amicale, să las un număr foarte mare de jucători la lot iar eu să antrenez și să joc în amicale cu fotbaliști despre care sunt sigur că nu vor evolua constant în meciurile importante”, a spus Reghecampf.

Antrenorul roș-albaștrilor a spus că el nu ar proceda similar în cazul în care ar fi selecționer.

”Eu n-aș face niciodată acest lucru, mai ales în perioada de pregătire, când cluburile au această perioadă. Asta înseamnă că acele cluburi nu pregătesc bine jucătorii, că nu avem încredere în antrenorii care sunt în Liga 1.

Da, aș face anumite turnee cu jucători care nu sunt permanent la echipa națională și care vor veni, poate, într-un viitor apropiat, jucători tineri, pe care te poți baza, poate, la următoarea campanie de calificare”, a mai spus tehnicianul.

Reghecampf este convins că lotul pentru Euro 2016 este în mare format și că nu mai pot apărea multe surprize până la vară.

”Nu cred că mai există probleme legate de cine va merge la echipa națională, pentru că lotul, în mare, este făcut. Deci, mai pot apărea două-trei surprize, dar mai mulți jucători nu pot să cred că vor apărea în câteva luni”, a adăugat Reghe la Digi Sport.