• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO România - Torpedo Kutaisi 5-1. Tricolorii au marcat, fără emoții, primul amical al anului, cel mai frumos gol fiind opera lui Denis Alibec. Atacantul Astrei a finalizat cu un șut din prima, fără preluare, cu un lob de la marginea careului, lateral stânga, peste portarul gruzinilor.

Pretația lui Denis Alibec, din acest amical al selecționatei divizionare, a fost analizată și de Gheorghe Mulțescu, care a fost invitat în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO cu golul marcat de Alibec

”Alibec are niște execuții senzaționale, ce mai, talent nativ. Dacă ar conștientiza mai mult aceste detalii și dacă ar trage mai mult de el, dacă ar face sacrificii, cu siguranță ar face un pas mare în carieră.

Uite, citeam că Douglas Costa, atacantul lui Bayern, face antrenamente și noaptea. Și Alibec ar trebui să se antreneze 25 de ore din 24”, a spus tehnicianul.

Mulțescu a sesizat că în ultima vreme atacantul, care s-a aflat și pe lista de achiziții a Stelei, și-a mai schimbat atitudinea.

”Alibec, în ultima vreme, a alergat mai mult, a muncit mai mult la Astra și asta se vede. E puțin supraponderal, dar dacă se va regla va fi un superatacant”, a mai spus Mulțescu la Digi Sport.