• Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucureşti joacă la Larvik "finala" pentru locul 2 în grupă. SÂMBĂTĂ, 18:00, pe Digi Sport 1 
  • Duel crucial pentru prezența în play-off: Dinamo - Craiova e sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1

UPDATE Ora 20:00. Steliștii au plecat de la meci în minutul 38 al amicalului cu Torpedo Kutaisi, după ce Reghecampf le-a făcut un semn. Antrenorul Stelei a tratat astfel cu aroganță tot acest scandal dintre campioană și prima reprezentativă.
Scandalul începutului de an din fotbalul românesc a fost cel dintre Steaua și echipa națională. Totuși, la primul amical al României din 2016 au fost prezenți, ca spectatori, toți jucătorii roș-albaștrilor.

Laurențiu Reghecampf (40 de ani) nu a fost de acord cu decizia pe care a luat-o selecționerul Anghel Iordănescu, de a chema la lot, pentru această primă acțiune a anului, șase jucători: Niță, Papp, Toșca, Pintilii, Stanciu și Adi Popa.

Tehnicianul Stelei i-a propus selecționerului ca cei șase steliști să meargă la lot în două etape. În prima jumătate, trei jucători iar ceilalți după aceea. Iordănescu nu a fost de acord și după mai multe negocieri eșuate a decis să nu mai cheme niciun jucător de la gruparea campioană.

Și totuși, la amicalul cu Torpedo Kutaisi, Reghe a decis să fie prezent în tribune, alături de toți jucătorii, spre uimirea lui Iordănescu.