• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a avut trei reprezentanți în formula de start a României din amicalul cu Spania, scor 0-0, găzduit de ”Cluj Arena”. Prestațiile pe care le-au avut Mihai Pintilii, Adi Popa și Nicușor Stanciu au fost lăudate și de Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

Tehnicianul echipei de pe locul 1 din Liga 1 a vorbit, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, despre meciul cu ibericii, dar și despre cei trei steliști titulari.

”În momentul în care intri pe teren, chiar dacă îți impui așa să nu respecți foarte mult adversarul, valoarea jucătorilor își dă un anumit respect. Din acest punct de vedere îi felicit pe cei care au intrat pe teren și au dat dovada unui curaj, dar și a unei pregătiri fizice foarte bune.

Mi-aduc aminte la Popa, în dreapta cu mingea la picior și Jordi Alba nu-l putea prinde fără minge. N-am văzutr în viața mea așa vână! Și Nicușor Stanciu, la fel. Vână în picioare, potență.

Pintilii, la fel la mijlocul terenului, cred că a făcut vreo 10-12 faulturi, dar se simțea foarte bine. Cei trei jucători de la Steaua pe mine m-au impresionat. Încă o dată acest preparator fizic de la Steaua a demonstrat că are o cheie foarte bună, de-i pregătește atât de bine. Cei trei au dat dovada unei pregătiri mult superioară față de ceilalți jucători”, a spus Șumudică la Digi Sport.