• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Selecţionerul Christoph Daum a fost criticat pentru faptul că nu l-a convocat pe Denis Alibec la meciurile pe care România le va disputa la începutul lunii septembrie cu Armenia şi Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Prestaţia foarte bună a atacantului de la FCSB în turul cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, nu a făcut decât să pună şi mai mult gaz pe foc în acest caz. Totuşi, tehnicianul german anunţă că nu-şi schimbă ideea.

La finalul meciului Viitorul - Salzburg 1-3, din play-off-ul Europa League, Daum a fost întrebat dacă va reveni asupra deciziei de a nu-l convoca pe Alibec, după partida de la Lisabona. Antrenorul de 63 de ani a fost evident deranjat de faptul că subiectul a fost adus în discuţie.

"Nu!", a spus, extrem de nervos, Daum, când a fost întrebat despre o posibilă convocare a lui Alibec. Apoi, le-a urat "noapte bună!" jurnaliştilor şi a plecat grăbit spre maşină.

Totuşi, selecţionerul s-a oprit câteva secunde pentru a se fotografia alături de fan care i-a cerut acest lucru.