Franţa şi Portugalia se află cu o zi înainte de marea finală a Campionatului European. Antrenorul "Cocoşului Galic", Didier Deschamps, a vorbit într-o conferinţă de presă despre partida de duminică, având numai cuvinte de laudă pentru starul lusitanilor, Cristiano Ronaldo.

"Un plan împotriva lui Cristiano? Nimeni nu a descoperit încă unul. Are o calitate care îi permite să zboare. Abdomenul lui arată ca o tabletă de ciocolată. Vom încerca să îi limităm influenţa în joc. Acest lucru va fi foarte important", a spus selecţionerul gazdelor.

Duelul din ultimul act dintre Ronaldo şi Griezmann s-ar putea relua şi în ianuarie 2017, atunci când se va decerna "Balonul de Aur": "Cristiano are 8 ani de fotbal de top pentru club şi ţară. Dacă Griezmann va fi printre candidaţi ar fi un lucru bun. Înseamnă că va face o finală bună. Antoine are acea eficienţă importantă pentru echipă", a adăugat Deschamps.

"Este un moment important pentru cariera mea. Am acceptat acest post pentru a ajunge cât mai departe posibil. Nu cred că este cel mai important moment al carierei. Avem şansa de a deveni campionii Europei" - Didier Deschamps.

Portugalia și Franța își vor disputa finala Euro 2016 duminică, de la ora 22:00, pe stadionul Saint Denis, din Paris. Meciul este disponibil în rețeaua RCS-RDS, fiind transmis ÎN DIRECT pe Pro TV și în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.