Antoine Griezmann este marele favorit la câştigarea titlului de golgheter la EURO 2016, cu cele şase goluri înscrise la turneul din Franţa. După ce a marcat a doua oară în poarta lui Neuer, jucătorul lui Atletico Madrid a sărbătorit într-un mod aparte, spre amuzamentul colegilor.

În caz că v-ați întrebat vreodată în cinstea cui sărbătorește golgheterul de la Euro 2016 reușitele sale, răspunsul nu este nici Ronaldinho și nici un alt superstar din fotbalul mondial sau un idol din copilărie. Atacantul francez a copiat mișcare din videoclipul unui artist canadian pe nume Drake.

VIDEO CU DUBLA LUI GRIEZMANN

"Mișcarea mea e inspirată din clipul Hotline Bling al lui Drake. Sărbătoresc de ceva vreme în acest mod și golurile pe care le marchez la Atletico Madrid și ar fi trebuit să procedez la fel și după ce am punctat împotriva Albaniei. Emoțiile au fost însă prea mari și am uitat. La fel s-a întâmplat și când am marcat primul gol în meciul cu Irlanda. Apoi mi-am adus aminte și am făcut acele mișcări" a declarat francezul.

VEZI AICI CLIPUL LUI DRAKE

Evident pe rețele de socializare au apărut nenumărate glume la adresa jucătorului legitimat la Atletico Madrid. Presa și fanii de peste ocean al lui Drake au început deja să-i ceară acestuia să compună o melodie în cinstea francezului sau să-l cheme la filmările noului său videoclip.

Artistul canadian este un împătimit al sportului, fiind nelipsit de la meciurile formației Toronto Raptors, finalistă în Conferința de Est din NBA în sezonul recent încheiat.