Fundaşul internaţional portughez Pepe s-a refăcut după leziunea musculară care l-a făcut să rateze semifinala cu Ţara Galilor şi a anunţat că este apt de joc pentru marea finală a EURO 2016, împotriva reprezentativei Franţei, programată duminică seara pe Stade de France.

"Sunt apt de joc şi mă simt bine. Astăzi am avut posibilitatea să mă antrenez şi să mă pregătesc pentru jocul de mâine, iar acum sunt la dispoziţia antrenorului pentru finală", a declarat fundaşul lui Real Madrid în cursul unei conferinţe de presă.

"Acesta este cel mai important meci al carierei mele. Reprezint ţara mea şi putem intra în istorie. Sperăm să facem fericiţi 11 milioane de oameni. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut privilegiu să joc alături de Cristiano Ronaldo. Continuă să marcheze goluri şi să fie un exemplu pentru toţi.

Am avut multe dueluri cu Griezmann în meciurile cu Atletico şi el este un jucător important pentru Franţa. Nu ne putem concentra asupra unui singur jucător. Toată echipa lor e bună", a adăugat lusitanul care a câştigat două trofee UEFA Champions League cu Real Madrid.

Franța - Portugalia este ÎN DIRECT la PRO TV, duminică, de la ora 22:00. Finala Euro 2016 este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!