Antoine Griezmann are şanse mari să rămână golgheterul acestui Campionat European. Atacantul francez al lui Atletico Madrid are şase goluri marcate în primele 6 meciuri disputate. Mai mult, vârful de 25 de ani este golgheterul all-time al fazelor eliminatorii de la turneele finale europene.

Jocurile excelente pe care Griezmann le-a făcut la Euro l-au impresionat pe colegul său de echipă, Bacary Sagna, care îl compară pe jucătorul lui Atletico cu Ronaldo și Messi, înaintea finalei dintre Franța și Portugalia.

"Îl știm pe Ronaldo, este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dacă nu chiar cel mai bun, a tras serios pentru a ajunge unde este. Pentru mine, Antoine este însă acolo sus, la același nivel cu Ronaldo și Messi. Este ca o răzbunare pentru el, după ce academiile din Franța nu l-au considerat suficient de bun", a spus fundașul naționalei Franței, într-o conferință de presă.

În vârstă de 25 de ani, Antoine Griezmann și-a făcut junioratul la Real Sociedad, după care a jucat și pentru echipa mare a bascilor, între 2009 și 2014. Francezul "a explodat" însă după ce s-a transferat la Atletico Madrid, acum 2 ani.