Selecţionerul Albaniei, Giani de Biasi, consideră, că toate echipele din grupa A de la EURO 2016 au şanse pentru calificarea în faza următoare. Tehnicianul italian care a calificat pentru prima oară în istorie naţionala "vulturilor" la un turneu major aduce laude naţionalei României.

"Noi suntem într-o grupă grea, cu formaţii precum Franţa, care înainte de toate va juca acasă, apoi Elveţia, cu fotbalişti de calitate. Să nu uităm că România a urcat foarte mult în clasamentul FIFA în ultimul an. De acea spun că toate trei sunt echipe foarte periculoase. Nu trebuie să uităm că înaintea campionatului european toate plecăm din aceeaşi bază, chiar dacă am fost în urne diferite.", a declarat pentru presa din Albania, Giani de Biasi. Dacă selecţionata României va întâlni Spania la 23 martie, într-un meci test, albanezii au avut discuţii de principiu cu Turcia şi Polonia, două formaţii calificate şi ele la Euro, pentru două partide amicale.

”Până la Campionatul European, echipa națională ar avea nevoie de șase meciuri de pregătire. Dacă mă întrebați adversarii, am spus că îmi doresc cele mai bune 5-6 echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia.", a spus Anghel Iordănescu.

Albania-România va fi ultimul meci al Grupei A de la Euro 2016 şi se va disputa la 19 iunie, la Lyon.