Suedia joacă marți seara returul barajului de calificare la Euro 2016, cu Danemarca, și dacă ratează prezența la turneul final continental Zlatan Ibrahimovic s-ar putea retrage din națională. În tur, la Solna, suedezii au învins cu 2-1.

A fost meciul în care Zlatan a fost schimbat în minutul 82, la cerere. Selecționerul Erik Hamren a explicat după dispută înlocuirea căpitanului său: “Desigur că eu n-am vrut să-l schimb. Dar mi-a transmis că gata, atât a putut.” Fotbalistul a fost chiar nervos la ieșirea din teren, pentru că între momentul în care a solicitat să fie înlocuit și cel în care a ieșit din teren au trecut câteva minute bune. E un semn că atunci când spune că e de ajuns, Ibrahimovic nu mai poate fi contrazis.

Iar presa internațională scrie că dacă Suedia nu va merge la Euro, atacantul lui PSG va pune punct carierei sale internaționale după meciul de marți, de la Copenhaga. În vârstă de 34 de ani, Ibrahimovic a jucat 110 meciuri pentru naționala Suediei, înscriind 60 de goluri, fiind golgheterul absolut. Are 14 ani de când a debutat pentru reprezentativa scandinavă.

Danemarca – Suedia se joacă marți, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.