VIDEO Portugalia - Franța 0- (1-0 d.p.). Naționala lui Fernando Santos a câștigat primul titlu din istorie și fără Cristiano Ronaldo. Accidentat în minutul 9 al finalei de pe ”Stade de France”, înlocuit în minutul 25 de Quaresma, starul lui Real Madrid a văzut de pe bancă cum Euro 2016 intră în palmaresul lusitanilor.

Ronaldo a izbucnit în lacrimi în momentul în care a realizat că trebuie să iasă din teren, dar durerile erau prea mari pentru a mai putea fi învinse de ambiția sa. Starul lui Real Madrid a revenit în teren de la vestiare cu un mare bandaj pe genunchiul stâng iar după meci a aflat și cât de gravă este accidentarea sa.

Potrivit primelor previziuni, Ronaldo a suferit o luxație de gradul I la genunchiul stâng, ceea ce nu este neapărat o veste foarte proastă pentru trupa lui Zinedine Zidane. Manu Sainz, unul dintre cei mai apropiați jurnaliști ai lui Ronaldo a scris pe contul său de twitter că atacantul va rata, mai mult ca sigur, Supercupa Europei, programată la 9 august la Trondheim, cu Sevilla.

Ronaldo va fi însă supus zilele viitoare unor teste suplimentare, care vor spune clar când acesta va putea fi din nou apt de joc.