• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Pe 8 decembrie, Astra joacă poate cel mai important meci al sezonului! La București vine AS Roma, deja calificată în primăvara europeană, iar Astra speră să profite și să câștige în fața italienilor, mai preocupați de Serie A TIM. O victorie ar însemna prezența Astrei în primăvara europeană, de pe locul al doilea.

După victoria cu Austria Viena, scor 2-1, Astra așteaptă cât mai mulți fani pe Arena Națională. Cu toate acestea, campioana României nu vinde bilete la peluze, ci doar la tribune.

Cel mai ieftin bilet poate fi achiziționat la tribuna a doua (25 de lei), în timp ce la VIP1 și VIP2 un tichet costă 45, respectiv 68 de lei. Un bilet la lojă este 200 de lei.

Aflată pe locul 2 în grupa E, Astra caută să se revanșeze și pentru înfrângerea categorică din tur, din Italia, scor 0-4.

Înainte de ultima etapă din UEL, Roma e pe primul loc, cu 11 puncte, Astra pe 2 (7p), Austria Viena pe 3 (5p) şi Viktoria Plzen (3p). Giurgiuvenii sunt la mâna lor: dacă vor bate Roma, se vor califica automat din grupă.

Dacă romanii vor scoate punct sau puncte în România, atunci Astra se mai califică doar în cazul în care Austria Viena nu se impune în Cehia. La egalitate de puncte între Astra şi Viena, austriecii merg mai departe, după ce s-au impus în meciul tur cu 3-2, primul criteriu de departajare fiind cel al meciurilor directe.