• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a revenit după 5 ani în cupele europene, iar fanii sunt optimiști înaintea returului cu Athletic Bilbao, mai ales după jocul bun și egalul de pe Arena Națională, scor 1-1.

În jur de 500 de suporteri au plecat din România spre Bilbao, cei mai mulți dintre ei cu avionul, însă Dinamo va avea încă 1.500 de fani care vor veni la meciul de joi seara din diferite zone ale Europei.

"Totdeauna am avut speranţe, toţi am conştientizat dificultatea acestei duble. Ne jucăm şansa, cum e normal, şi sperăm să mergem mai departe. Ar fi o realizare extraordinară şi o surpriză pe măsura şanselor mici pe care le avem", a spus Ionuț Negoiță, înaintea meciului de la Bilbao.

Chiar dacă CS Universitatea Craiova a pierdut meciul tur cu AC Milan, scor 0-1, suporterii olteni visează și ei la o calificare miraculoasă în play-off-ul Europa League.

Craiova așteaptă în jur de 5.000 de oameni la Milano, mulți dintre aceștia fiind stabiliți în Italia. La meciul de joi seara, AC Milan mizează pe 70.000 de suporteri, italienii fiind și ei dornici să vadă la lucru vedetele sosite sub comanda lui Montella, în această vară.

Meciurile Milan - Craiova și Bilbao - Dinamo vor fi LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Ambele partide încep de la ora 21:45!