• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan a sosit în România, încă de miercuri seară, cu o zi înainte de prima manșă a duelului cu oltenii, din turul al treilea preliminar al Europa League, care va avea loc joi, la Severin, de la ora 21:00. După ce au înnoptat la Craiova, la ora 09:00, delegația ”rossonerilor” a plecat spre Drobeta-Turnu Severin. În jurul orei 12:00, autocarul care-i transporta ajungea pe stadionul unde va avea loc meciul din această seară. Asta pentru că înainte de a ajunge la stadion, italienii s-au cazat la hotelul unde vor sta pe toată durata vizitei în localitate. Câteva zeci de suporteri ai echipei italiene i-au așteptat pe milaniști la porțile stadionului pentru autografe și poze.

Dacă în aceste momente, la stadion, italienii desfășoară antrenamentul oficial, spre seară, la ora 19:00 au programată plecarea de la hotel. La miezul nopții, ei vor pleca din Drobeta-Turnu Severin spre Craiova, iar la ora 4 dimineața vor decola spre Italia.

PROGRAMUL LUI A.C. MILAN ÎN ROMÂNIA:
Miercuri:

15:00 - sosirea pe aeroportul din Craiova
16:00 - cazare la hotelul Golden House din Craiova
19:00 - conferința de presă

Joi:

08:00 - plecarea din Craiova spre Severin
10:00 - cazarea în Severin
11:30 - antrenament oficial
19:00 - plecarea de la hotel la stadion
21:00 - meciul contra Craiovei

Vineri:

00:00 - plecarea din Severin spre Craiova
04:00 - decolarea de pe aeroportul din Craiova

Craiova - AC Milan, din turul trei preliminar al Europa League, meci programat joi, 27 iulie, la Severin, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Returul dintre Milan și Craiova va avea loc pe 3 august, pe San Siro, de la 21:45.

Din acest lot lipsesc fotbaliști precum Leonardo Bonucci, Alessio Romagnoli, Hakan Calhanoglu, Lucas Biglia sau Carlos Bacca. Bonucci și Biglia lipsesc din cauza problemelor financiare pe care pare să le traverseze AC Milan.

Din lot fac parte însă Gianlugi Donnarumma, căpitanul Riccardo Montolivo și șapte dintre jucătorii transferați în această vară - Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Andrea Conti, Franck Kessie, Fabio Borini și Antonio Donnarumma.

Lotul Milanului pentru meciul de la Severin:

Portari: Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Marco Storari.

Fundași: Ignazio Abate, Luca Antonelli, Davide Calabria, Andrea Conti, Gustavo Gomez, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Cristian Zapata.

Mijlocași: Giacomo Bonaventura, Franck Kessie, Manuel Locatelli, Jose Mauri, Riccardo Montolivo.

Atacanți: Fabio Borini, Patrick Cutrone, Mbaye Niang, Andre Silva.